Hunt was 18 toen zij op haar middelbare school een seksuele relatie begon met een 14-jarige schoolgenoot. De zaak begon in de herfst van 2012, toen de ouders van het 14-jarige vriendinnetje van Hunt haar aanklaagden en haar via het schoolbestuur lieten schorsen. De wet in Florida schrijft voor dat personen onder de 16 niet legaal vrijwillig seks kunnen hebben. 

De zaak kreeg veel aandacht, omdat velen vermoedens hadden dat Hunt niet zou zijn opgepakt als het een heteroseksuele relatie was geweest. Moeder Kelley Hunt-Smit schreef op Facebook: 'Deze mensen hebben ons nooit benaderd, ze hebben nooit geprobeerd met ons te praten om te vertellen dat ze een probleem hadden met de relatie van onze dochters. Ze zijn er op uit mijn dochter kapot te maken. Ze hebben het idee dat hun dochter 'lesbisch gemaakt' zou zijn door onze dochter'. Ook Hunt en haar vriendinnen stellen dat de meisjes erg verliefd op elkaar zijn en dat de seks met wederzijdse instemming was. Hunt's vriendin, die nu 15 is, heeft in de rechtbank meerdere malen ontkend dat ze gedwongen werd in de relatie.

Nadat twee rechters bepaalden dat Hunt haar school mocht afmaken met haar klasgenoten, stapten de ouders van haar vriendin naar de directie van de middelbare school om haar te laten schorsen. 

De tiener werd al eerder opgepakt en op borgtocht vrijgelaten. Ze kreeg toen een contactverbod. Na dit verbod spraken de meiden met elkaar en lieten de ouders van Hunt's vriendin haar wederom oppakken. 

Hunt werd geschorst in februari en aangeklaagd voor onder andere onzedelijkheid en wellustige mishandeling van een minderjarig kind tusen 12 en 16 jaar. Eerder wees Hunt een deal af, omdat deze ook een aanklacht voor kindermishandeling bevatte. Als ze deze deal wel had geaccepteerd had ze twee jaar huisarrest en een jaar voorwaardelijk gekregen. 

Bron: Huffington Post