Oké, we geven 't toe. We zijn gek op kontseks. Hoe meer hoe beter. Maar waarom doet 't vaak toch zo pijn? Hier een aantal tips voor pijnloze bum fun. 

Tip 1: Gebruik een bescheiden buttplug als warm-up
Neem een kwartiertje voordat je date arriveert een buttplug in. De nieuwe modellen van Tantus de Neo (foto) en de Twist zijn perfect hiervoor. Ze hebben een bescheiden maat (3 cm dik) waardoor je achterste ze makkelijk kan innemen en vast kan wennen aan wat er komen gaat. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig silicone met een zijdeachtige oppervlak. Daarnaast drukken ze een beetje tegen je prostaat aan, wat al zorgt voor enige opwinding.

Beide modellen € 39,95 | Shop de Neo en de Twist


Tip 2: Haal je porselein uit de kast
Glazen seksspeeltjes zijn voor velen nog onbekend terrein, maar onze persoonlijke ervaring leert dat het een van de fijnste materiaalsoorten is voor penetratiegebruik. Door 't gladde oppervlak glijdt glas met weinig glijmiddel al heel makkelijk naar binnen. En glas met een beetje structuur zorgt voor heerlijke prostaatstimulatie. We raden dit model aan: de Double Ended With a Twist van Blown Glass. Het ‘twist’-gedeelte gaat van een klein toppuntje naar een steeds breder middendeel. Ideaal om mee op te warmen alvorens er geneukt gaat worden.

Glazen dildo € 54,95 | Shop de Double Ended With a TwistTip 3: Spray wat biologische plantenextracten op je anus
Dat anale seks hartstikke natuurlijk is, blijkt wel uit dit handige hulpmiddel. Deze Daring Spray bestaat uit een unieke gecertificeerde mix van biologische ingrediënten zoals citroengras, aloë, kruidnagel en gojibessen en zorgt ervoor dat je kringspier op een natuurlijke manier ontspant. Het werkt snel en makkelijk en is latexvriendelijk, dus uitstekend te gebruiken met condooms.

€ 24,95 | Shop de Daring SprayTip 4: Gebruik Backdoor, een all-in-one kont-‘shampoo’
Backdoor is een grote hit bij de bottoms in wonderland. Dit flesje bevat namelijk een combinatie van een glijmiddel en ingrediënten die je kringspier op een natuurlijke manier helpen ontspannen. Daardoor is Backdoor een perfecte alles-in-één oplossing. Op basis van silicone en jojoba-extracten.

€ 19,95 | Shop Backdoor


Veel plezier! In de menubalk vind je tevens een directe link naar de website van Drake's.