Het slachtoffer vertelt tegen website TMZ dat hij samen met een vriend rondhing bij het hotel waar de zanger verbleef. Daar zagen ze dat Chris Brown met twee vrouwen op de foto ging. De man, overigens geen fan van Brown, ging samen met zijn vriend als grap bij de vrouwen en de zanger staan zodat zij ook op de foto zouden staan. Op dat moment werd Brown boos en sloeg de man in het gezicht, waarbij hij de neus van het slachtoffer brak. Volgens het slachtoffer zei Brown voor de klap: 'Ik hou niet van deze homo-onzin, ik hou van boxen.'

Chris Brown's team spreekt dit verhaal tegen. Volgens hen probeerde het slachtoffer in de tourbus te komen en probeerde Brown dit tegen te houden. Zowel Brown als zijn bodyguard zijn gearresteerd en vandaag moet hij voor de rechter verschijnen. 

Het slachtoffer zegt niet te begrijpen waarom Brown 'zo homofoob is'. Ook had hij genoegen genomen met excuses, maar heeft nu besloten een aanklacht in te dienen. 

Chris Brown heeft wel vaker last van losse handjes. Begin 2009 mishandelde de zanger zijn ex-vriendin Rihanna, waardoor hij nog steeds in proeftijd zit. De nieuwe mishandeling kan gezien worden als een schending van zijn proeftijd, waardoor hij nu tot vier jaar cel veroordeeld kan worden. 

Bron: TMZ