Het spelletje heeft tot nu toe 135 fans op Facebook. Het spel laat gebruikers blote mannen neerschieten om te voorkomen dat ze door hen worden aangerand. Het spel bevat aanstootgevende beelden van anale seks en wekt de suggestie dat spelers op het achterwerk van de naakte man moeten schieten om punten te scoren. Website Pink News heeft Facebook verzocht het spel te verwijderen.

Het spelletje is gemaakt in 2002 door de Franse Stephane Aguie en was voorheen te spelen op website Uzinagaz. Jean Christophe Calvet, eigenaar van Uzinagaz, zei over het spel: 'We hebben het lang geleden op de site geplaatst en het werkte goed. Pas een paar jaar later kregen we te horen dat een homorechtenorganisatie een rechstzaak tegen ons wilde aanspannen. Toen hebben we het van de site gehaald. Het is niet langer beschikbaar op Franse websites, maar het is niet mogelijk het overal te verbieden.'

Ook zei Calvet dat hij en de maker in het begin niet begrepen waarom ze op de vingers werden getikt voor het spelletje. Volgens hem wilde de bedenker juist jagers op de hak nemen, niet homoseksuelen. Wat Facebook gaat doen met de klachten is niet bekend.

Bron: Pink News