Klik hier om Gay.nl Member te worden en daarbij gratis Céline Dion's nieuwe CD 'Loved Me Back To Life' te ontvangen!

Fans van dé Canadese superster Céline Dion hebben even op een nieuw album moeten wachten. Oorspronkelijk zou het album een jaar geleden al uitkomen, en voornamelijk bestaan uit nummers die Dion ten gehore bracht tijdens haar Las Vegas show 'Céline'.

Maar het album werd uitgesteld en er werd besloten om toch wat meer nieuwe nummers op te nemen. Een daarvan is de titeltrack Loved Me Back To Life, geschreven door Sia Furler. Furler is, naast haar eigen succesvolle zangcarrière, bekend als schrijfster van nummers als Diamonds (Rihanna) en Standing On The Sun (Beyoncé's H&M campagne).

Op het album werkte Céline Dion ook samen met Stevie Wonder en Ne-Yo, die resp. op de nummers Overjoyed en Incredible te horen zijn. Daarnaast werkten producers Tricky Stewart (Beyoncé, Mariah Carey, Rihanna) en Babyface (Whitney Houston, Brandy, Mary J. Blige) mee. Water and a Flame, het duet tussen Daniel Merriweather en Adele, dat in 2009 verscheen, wordt op het album door Dion gecoverd. Daarnaast is een cover van het Janis Ian-nummer At Seventeen (eerder te horen tijdens de Las Vegas show Céline) op het album terug te vinden.

De nieuwe Membergift!
Céline's nieuwe album 'Loved Me Back To Life' is inmiddels overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de cd gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! 

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • andere gebruikers blokkeren
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog de nieuwe CD van Céline Dion als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren! (let op: de CD van Céline Dion is alléén beschikbaar via deze link!)

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement