Klik hier om Gay.nl Member te worden en daarbij gratis de film Los Amantes Pasajeros op DVD te ontvangen!

Los Amantes Pasajeros is de nieuwe film van de koning van de Spaanse cinema, Pedro Almodóvar. De maker van films als Hable Con Ella, Volver en La Piel Que Habito is terug met een heerlijke comedy die zich in een vliegtuig afspeelt.

Na wat cameo's van Antonio Banderas, wiens carrière ooit door Almodóvar gelanceerd werd, en Penelope Cruz, begint de film met een hilarische scène waarbij drie stewards in een vliegtuig naar Mexico zo apathisch mogelijk de veiligheidsprocedures uitleggen, terwijl de passagiers van hun vliegtuig niet of nauwelijks opletten. Als kijker bekruipt je meteen een voorgevoel dat dit ze misschien duur zal komen te staan.

Tijdens de vlucht worden twee dingen duidelijk: 1) dit vliegtuig zal nooit aankomen in Mexico, en 2) bijna iedereen in dit vliegtuig wil pik. Steward Joserra blijkt een relatie te hebben met een van de piloten, helderziende passagiere Dunas is nog maagd maar voelt aan haar water dat daar tijdens deze vlucht verandering in gaat komen en Norma runt een escortbureau. En dan is er nog steward Ajas, die regelmatig bidt tot zijn eigen uitklap-altaartje dat hij in een koffertje heeft meegenomen.

De leden van de crew doen hun best om de passagiers te vermaken terwijl ze wachten op duidelijkheid omtrent de eindbestemming van het toestel. Dat doen ze op creatieve wijze, zoals gezellig wat drugs door de cocktails roeren, of door op vrij hilarische wijze het nummer I'm So Excited van de Pointer Sisters te playbacken.

De nieuwe Membergift!
De film Los Amantes Pasajeros is inmiddels overal op DVD en Blu-ray verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de dvd gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! 

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • andere gebruikers blokkeren
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog de dvd Los Amantes Pasajeros als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren! (let op: de DVD Los Amantes Pasajeros is alléén beschikbaar via deze link!)

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement