Klik hier om Gay.nl Member te worden en daarbij gratis de deluxe editie van Lady Gaga's nieuwe CD 'ARTPOP' te ontvangen, incl. dvd met Gaga's optreden op het iTunes festival!

Of je jezelf nu een 'little monster' noemt, of als je piemel zich spontaan in je lichaam terugtrekt bij het zien van een Lady Gaga songtekst op iemand z'n profiel; iedereen weet zo ongeveer wel dat ARTPOP is uitgekomen. Gaga heeft zelf in ieder geval niet onder stoelen of banken gestolen wat ze van haar nieuwste album vindt:

Ondanks dat haar optreden bij de MTV VMA's enigszins werd overschaduwd door Miley Cyrus' twerkgate en single Applause het in de hitlijsten misschien niet zo goed doet als eerdere singles, kun je inmiddels niet meer om Lady Gaga heen. Wat begon als een gezelige popact met een licht edgy randje, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een fenomeen dat zijn weerga niet kent. Daarmee lijken Gaga's ambities te zijn uitgekomen; ze wilde zorgen dat er weer massaal over popartiesten werd gepraat, tot massahysterie aan toe, en dat is haar gelukt.

Op ARTPOP is Gaga weer iets rauwer dan voorheen, met teksten waarin Gaga o.a. vertelt dat het leven van een artiest op tournee niet altijd even makkelijk is. Ook muzikaal gezien staat ARTPOP in schril contrast met Gaga's debuutalbum The Fame. De supertoegankelijke popliedjes zijn ingeruild voor nummers met 8-bit compressie op haar vocalen en hier en daar zelfs een ukelele. Het energieke abum bevat weinig tot geen rustmomenten, waardoor het soms wat moeilijk te behappen is.

Voor liefhebbers van die toegankelijke popliedjes waar Gaga ooit mee begon is er niet zo heel veel houvast, op de titeltrack en het duet met R. Kelly na. Het valt dus nog te bezien of ARTPOP echt geschikt is voor het grote publiek, of alleen voor de overigens best omvangrijke groep 'little monsters'.

De nieuwe Membergift!
Gaga's nieuwe album 'ARTPOP' is inmiddels overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de cd gratis thuis. Incl. een dvd met Gaga's optreden bij het iTunes festival! Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! 

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • andere gebruikers blokkeren
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog de nieuwe CD van Lady Gaga als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren! (let op: de CD van Lady Gaga is alléén beschikbaar via deze link!)

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement