Het idee was om slechts een paar vrienden mee te nemen, maar uiteindelijk bleek het nieuws van onze plannen sneller rond te gaan dan schaamluis in de jaren 90. Voor we het wisten bleek er een complete Nederlandse delegatie klaar te staan om met ons mee te feesten.

Op de donderdag mochten we draaien op het razendpopulaire feest Roomservice van Jodie Harsh. Zij komt je misschien bekend voor, want datzelfde feest reist al een tijd door Europa en staat elke twee maanden in Club NYX in Amsterdam, waar ze gasten meeneemt als Alaska Thunderfuck & Francois Sagat.

Bij de Londense editie waren wij deze keer de gast. Best spannend, maar binnen de kortste keren stonden de bronstige en gespierde Britten (al dan niet shirtless) zij aan zij te dansen met Londonse hipsters en onze Amsterdamse aanhang van ongeveer 15 man/vrouw sterk. 

Over hip gesproken: op de vrijdag mochten we een hysterische set doen in het übercoole East Bloc. Daar geeft legende Larry Tee (voor de zeer jonge lezers: bekend van de wereldhit 'Supermodel (You Better Work)' van drag queen RuPaul) elke week zijn feest Super Electric Party Machine. We waren gelukkig goed voorbereid, want onze goede vriendin Janne van Gloed Amsterdam had opblaasbare hartjespakken meegenomen voor een grootse entree! Tja, als je niet beroemd bent, moet je gewoon nét iets meer je best doen. De harten van veel Londense boys smolten ter plekke, met veel omhelzingen en gratis drank tot gevolg. Ook hier ging de set gelukkig goed en waren er wederom een flink aantal bekende Amsterdamse gezichten te spotten op de dansvloer.

Al met al was de trip zeer geslaagd en smaakt het naar meer. We gaan serieus kijken of we dit vaker kunnen doen. Wie gaat er mee?!


De Kerstman is een beetje vroeg dit jaar

 


De nieuwe travohit; een panty over je hoofd

 


Hippe meid 1

 


Janne, Gloed Amsterdam

 


Jodie Harsh

 


Hotte boy 1

 


Hippe meid 2: Johanna Londinium

 


Crea type 1

 


Hotte boy 2

 


Op weg naar het feest in onze outfit

 


Outfits gemaakt door Gloed Amsterdam

 


Crea type 2

 


If you got it flaunt it

 


Hippe meid 3

 


Hippe meiden 4 met rechts Marije van The Eclectic Eleven

 


DJ Attack Attack Attack

 


Hipsterboys

 


Love, The G-Team

 


Lady Cartell live

 


Het begon al een beetje wazig te worden

 


Met onze grote held Larry Tee

 


Bas Kosters & co waren ook in de stad

 


Nog meer hipsters

 


Bekende gezichten uit Amsterdam

 


Tijd om naar huis te gaan