Klik hier om Member te worden en het nieuwe album Britney Jean te ontvangen!

Wat fijn, eigenlijk, dat we leven in een wereld waarin mensen als Britney Spears een tweede en derde kans krijgen. Want ondanks dat ze met kaalgeschoren kop de paparazzi te lijf ging, ondanks dat ze Justin Timberlake bedroog (wie dóet zoiets nou?) en ondanks dat in 2011 in sommige steden de halve zaal leeg liep nadat bleek dat ze wéér niet live zong tijdens haar concerten, blijft er toch altijd een speciaal plekje voor Britney in onze muziekverzameling.

Dit is alweer Britney’s 8ste album, en volgens haarzelf haar meest persoonlijke tot nu toe. Ze schreef inderdaad mee aan de teksten van alle nummers, waarbij ze aangeeft het meest trots te zijn op de ballad Perfume, die ze samen met Sia Furler (Rihanna’s Diamonds, Celine Dion’s Loved Me Back To Life) schreef. Maar écht ingaan op haar persoonlijke sores, zoals hoe het gevoeld moet hebben om een tijdje niet over haar eigen handelingen te mogen beslissen (ze stond onder curatele van haar vader), doet ze bijna niet.

Het is desalniettemin fijn dat Britney weer een nieuw album heeft gemaakt, met prettig dansbare muziek. Producer will.i.am zou echter een toegangsverbod voor iedere opnamestudio ter wereld moeten krijgen, zowel voor de microfoon als achter de knoppen. Het hele ‘we doen een enorme opbouw en daarna een kort instrumentaal stukje met alleen beats en wat synthesizers’ kennen we inmiddels wel (zie ook: Britney’s nummer Body Ache, maar ook álle andere liedjes die will.i.am heeft geproduceerd).

De nieuwe Membergift!
Britney's nieuwe album 'Britney Jean' is inmiddels overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de cd gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! 

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • andere gebruikers blokkeren
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog de nieuwe CD van Britney Spears als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren! (let op: de CD van Britney Spears is alléén beschikbaar via deze link!)

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement