De vrouwen, Carolyn Shaughnessy en Jessica Goldberg, vertellen dat ze een leuk etentje hadden in restaurant Le Manoir afgelopen vrijdag. 'ik was aan het bellen in een hoekje en mijn vriendin kwam naar me toe, ze knuffelde me en kuste me op de wang, toen kwam er een medewerker op ons af', vertelt Shaughnessy tegen Global News. 'Hij zei meerdere keren dat het ongepast was wat we deden', voegt Goldberg toe.

De vrouwen vertellen dat hen werd gevraagd hun spullen te pakken waarna zij door de beveiliging buiten werden gezet. Na het incident liet Shaughnessy op Facebook haar ongenoegen blijken. 'HIJ GOOIDE ONS ER UIT OMDAT WE LESBISCH ZIJN. Daar komen we dus nooit meer terug. Ik walg er van', schreef ze op haar pagina. 

De eigenaar van het restaurant, Peter Segakis, heeft persoonlijk zijn excuses aangeboden aan de vrouwen. Le Manoir heeft ook een officele spijtbetuiging op Facebook gezet. Segakis vertelt tegen Global News: 'Als de medewerker me had gebeld en me had verteld dat twee vrouwen elkaar aan het kussen waren, had ik tegen hem gezegd dat dat nou eenmaal normaal is en dat zij het restaurant niet moeten verlaten.'

Bron: Queerty