Klik hier om Member te worden en de dvd van Queer as Folk te ontvangen!

Stuart Alan Jones werkt bij een reclamebureau en is een hedonist pur sang. Seks, drank, drugs en een bepaalde rücksichtlose houding (na een homofobe opmerking van een autoverkoper rijdt hij tijdens een proefrit een Jeep dwars door de etalage van de dealer) zorgen ervoor dat Stuart eigenlijk alles doet wat hij maar wil. Z’n beste vriend Vince is stiekem verliefd op hem, en dus automatisch jaloers als Stuart tijdens een avondje stappen de 15-jarige Nathan oppikt. Nathan is namelijk vastberaden om zijn one-night-stand met Stuart niet alleen een one-night-stand te laten zijn. En dan zijn er nog Romey en Lisa, een lesbisch stel die samen een kind opvoeden, waarvan Stuart ook nog eens de vader is.

De serie laat zich kenmerken door veel (voor die tijd) hippe muziek, seks (maar niet zo expliciet als in de Amerikaanse remake), drugs en bonte verhaallijnen. Zo komt een van de personages te overlijden nadat hij een jongen mee naar huis neemt en wat heroine doet. Z’n date schrikt, rolt nog even zijn portemonnee en smeert hem dan, terwijl op Phil’s begrafenis het nummer D-I-S-C-O van The Village People wordt gezongen en Vince z’n nieuwe vriendje ontmoet.

Queer as Folk kan uniek genoemd worden, omdat het überhaupt niet vaak voorkomt dat een serie voornamelijk LHBT-personages heeft, waarbij de heteropersonages vrijwel alleen bijrollen hebben.

De serie was een dusdanig succes dat er ook een Amerikaanse versie van werd gemaakt, die vijf seizoenen lang op de Amerikaanse tv-zender Showtime te zien was. Russell T Davies zou een paar jaar na Queer as Folk de serie Doctor Who nieuw leven inblazen, en die serie is nog steeds te zien.

De nieuwe Membergift!
Iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de serie Queer as Folk gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! 

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • andere gebruikers blokkeren
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog Queer as Folk als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren! (let op: Queer as Folk is alléén beschikbaar via deze link!)

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement