De twee mannen trouwden in donkere pakken op de praalwagen van de AIDS Healthcare Foundation, terwijl honderden toeschouwers hen toejuichden. Toch was niet iedereen blij met de actie van het echtpaar, dat elkaar 12 jaar geleden in een discotheek leerde kennen. Enkele dagen eerder zette Karen Grube uit San Diego een Facebookpagina op, waarin zij bewoners van de stad opriep de parade te boycotten. 'Het homohuwelijk is illegaal in meer dan 30 staten, waarom zouden ze iets promoten wat zo overduidelijk illegaal is? Dat is gewoon stom', aldus Grube op haar pagina. 

Gelukkig liet het stel, Aubrey Loots en Danny Leclair, zich niet op de kop zitten. Jennifer Adair, een toeschouwer die samen met haar vriendin naar de parade is gegaan, vertelt tegen LA Times: 'We zijn een moderne maatschappij, dus accepteer het. Ga je niet druk maken om wat anderen doen.' 

Volgens de organisatie van de parade was de bruiloft in ieder geval geen probleem. Zij vinden het huwelijk op een van de wagens een goede representatie van het thema van de parade dit jaar: Dromen komen uit (Dreams come true). De bruidswagen won als klap op de vuurpijl ook nog een prijs voor 'beste presentatie van kleur en kleurharmonie door het gebruik van bloemen'.