'Tijdens de thee bleken we zoveel gemeen te hebben dat hij meteen is blijven eten. We hebben de hele avond gepraat en bij het afscheid hadden we allebei zo'n goed gevoel, dat ik twee dagen later alweer bij hem op bezoek ben geweest. Sindsdien zijn we tamelijk onafscheidelijk. We brengen onze vrije tijd zoveel mogelijk samen door. Omdat ik al een vakantie op de planning had staan, zijn we samen een midweek naar Friesland geweest. Dat heeft onze band alleen nog maar versterkt.'

Overtuigd
'Sinds een aantal jaren ben ik gescheiden. George is al een groot aantal jaren weduwnaar en ieder van ons heeft twee volwassen uitwonende kinderen. Zij waren al eerder van onze homoseksuele gevoelens op de hoogte. Al vrij snel vertelden we aan onze kinderen over onze vriendschap; niet lang daarna maakten we wederzijds kennis. De reactie was zeer positief. Niets stond ons meer in de weg om onze liefde voor elkaar verder gestalte te geven. Vorige week, op de verjaardag van George, hebben we vriendschapsringen gekocht. Nu kan iedereen zien dat wij voor elkaar gekozen hebben. Ondanks het feit dat dit allemaal binnen vrij korte tijd heeft plaatsgevonden, zijn we er van overtuigd dat we de juiste partner hebben gevonden', sluit John af.

Waarom zou ik gaan daten bij gayPARSHIP?

  • 38% vindt bij ons een relatie
  • Je hebt geen zin meer om elke week in de kroeg te staan op zoek naar die ene leuke man
  • 76% van de gayPARSHIP leden is hoogopgeleid
  • Grindr, Gaydar, GayRomeo, been there done that. Je bent klaar voor een serieuze date met een leuke man

Online daten is makkelijk en de drempel is net even wat lager dan in de kroeg iemand aanspreken. Bovendien ben je op internet anoniem. Maar daarnaast is het grootste voordeel dat je bij gayPARSHIP zeker weet dat iedereen serieus op zoek is! gayPARSHIP biedt je een uitgebreide persoonlijkheidstest die je niet alleen info over jezelf geeft, maar die wij gebruiken om jou te koppelen aan partners die wij het beste bij jou vinden passen.  Je kunt contact opnemen met andere singles door middel van een mailtje of je verstuurt een zogenaamde glimlach, je speelt een IJsbreker met iemand die je leuk vindt of je liked een onderdeel van iemands profiel.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend een kijkje, je kunt je gratis registreren op gayparship.nl en bekijken of onze site wat voor jou is.

Let op: deze week verloot gayPARSHIP 3 Premium-abonnementen van 6 maanden onder de bezoekers van gay.nl.  Vul je gegevens in om kans te maken op 1 van deze abonnementen en vertel hierbij wat jouw leukste eerste date ooit is geweest! De 3 leukste inzendingen winnen het abonnement.

Advertorial