De 18-jarige Robert Marucci was een laatstejaars op de Cocoa High School in Florida. Hij werd ernstig gepest door sommige klasgenoten toen het nieuws over de film uitkwam. De school greep in, en schorste Marucci in plaats van de pesters. Door de gedwongen schorsing was de leerling niet in staat af te studeren, omdat hij zijn lessen niet mocht bijwonen.

Een bezoeker van de website Reddit, die beweerd een familielid te zijn van een van Marucci's klasgenoten, plaatste het verhaal op de website. 'Blijkbaar ging het verhaal rond dat hij te zien zou zijn in een homoporno. Hij werd ernstig gepest, en in plaats van het bieden van hulp, weigert de school hem te laten slagen omdat hij voor 'opschudding op campus' heeft gezorgd. Ze schorsten hem voor 10 dagen wat leidt tot een automatische onvoldoende voor zijn vakken', zo schrijft de Redditbezoeker.

Website The Gaily Grind wist het verhaal op Reddit te bevestigen door de Facebookpagina van Marucci te achterhalen. Op het moment zijn een aantal leerlingen van de school een campagne gestart om tegen de beslissing van het bestuur te protesteren. 'Verschillende klasgenoten plannen nu een protest door shirts te dragen, posters te maken en klassen over te slaan. De directeur dreigt dat hij alle deelnemende studenten automatisch van school zal verwijderen.' Leerlingen maakten ook spanddoeken met teksten als 'We Support Robert'. 

Uiteindelijk hebben de protesten wellicht toch geholpen. Een dag nadat verschillende media over het verhaal berichtten, liet het schoolbestuur weten dat Robert Marucci weer naar school mag. Een woordvoerder van de school liet weten dat er onderzoek naar de zaak is gedaan. 'Dat onderzoek is nu afgerond en de student is welkom om met de directeur over zijn opties te praten.'

Marucci zocht nadat het nieuws uitkwam contact met de media om zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij zegt mee te hebben gedaan aan de film om zijn familie te helpen, die met ernstige geldproblemen kampt. 'Ik deed dit om mijn moeder te helpen, om ons op een beter economisch niveau te brengen'. 

Bron: Gawker