De dochter van Cecil Chao, Gigi, is openlijk lesbisch, getrouwd met een vrouw en woonachtig in Frankrijk, maar dat weerhoudt de zakenman er niet van een flinke som geld te bieden aan de man die haar hart kan veroveren. Twee jaar geleden kwam de steenrijke projectontwikkelaar al in het nieuws omdat hij toen 50 miljoen euro bood aan de man die zijn dochter wil trouwen.

Maar nu, nadat zijn dochter 20.000 huwelijkaanzoeken weigerde, heeft hij besloten het bedrag te verhogen naar 100 miljoen. 'Ik wil me niet bemoeien met het leven van mijn dochter. Ik hoop alleen dat zij een goed huwelijk en kinderen krijgt en daarna mijn bedrijf overneemt', zegt Chao in een Maleisische krant.

Zijn dochter is niet zo gecharmeerd van de actie van haar vader. In de South China Morning Post vertelt zij: 'Ik denk niet dat het aanbod van mijn vader, om hoeveel geld het ook gaat, een man kan regelen die ik aantrekkelijk vind.' Ze voegde daaraan toe: 'Ik zou met plezier vrienden worden met een man die er toe bereid is een groot deel van het bedrag aan mijn liefdadigheidsorganisatie Faith in Love te doneren, mits hij het niet erg vindt dat ik al een vrouw heb.'

'Als laatste wil ik zeggen, dank je wel pap, ik hou ook van jou', aldus Chao's dochter. Toen het verhaal twee jaar geleden in het nieuws kwam, werd Chao overladen met aanbiedingen van potentiële echtgenoten. Deze variëerden van George Cloony's voormalige stuntman en oorlogsveteranen tot homoseksuele mannen. 

Een man schreef haar vijf maanden lang elke dag brieven met zijn erotische fantasieën over haar, en een Chinese vrouw bood haar eigen echtgenoot aan. Ondanks dat Gigi in de media vaak grapjes maakt over haar vader, vertelt ze in South China Morning Post dat ze haar vader gevraagd heeft te stoppen met het verhaal over het geldbedrag aan de pers te vertellen. De Britse acteur Sasha Baron Cohen is overigens bezig met een film gebaseerd op het verhaal van Cecil en Gigi Chao.

Bron: Gay Star News