Adore Delano 

Danny Noriega, beter bekend onder zijn artiestennaam Adore Delano ken je misschien al van haar deelname aan American Idol, waar ze de halve finale bereikte. Adore Delano is charmant en houdt wel van een feestje. Maar of dat genoeg is om de harten van de jury te veroveren ...

BenDeLaCreme

BenDeLaCreme is een grappige, 'terminaal optimistische' queen uit Seattle. Naast haar kenmerkende pin-up stijl heeft BenDeLaCreme een groot ander groot voordeel: ze lijkt sprekend op jurylid Michelle Visage. Ben prefereert de afkorting 'De La'. Of 'Miss Creme', maar dat is een uitzondering.

April Carrion

Deze Latina combineert haar prijswinnende schoonheid met een spannend en futuristisch gevoel voor stijl. Ze lijkt misschien aardig en charmant, maar deze dame komt maar voor een ding: de hoofdprijs. 

Bianca Del Rio

Miss Bianca Del Rio kan dit seizoen voor behoorlijk wat drama gaan zorgen. Als de zelfgekroonde 'Queen of Mean' is Bianca niet bang om te zeggen waar het op staat. Daarnaast heeft ze een vlijmscherp gevoel voor humor. 

Courtney Act

Courtney Act is al een gevestigde naam in haar thuisland Australië. Ook Courtney deed al eerder mee aan Idols (maar dan in Australië) en beschrijft zichzelf als een zangeres, danseres, actrice en supermodel. Courtney is meer dan alleen een mooi gezichtje - de competitie moet dus van goede huize komen om deze Diva from Down Under te verslaan.

Gia Gunn

Deze queen uit Chicago weet hoe je een blijvende indruk moet achterlaten. Gia brengt je schoonheid, persoonlijkheid en een flinke dosis sass en is gek op juwelen. Hopelijk brengt haar scherpe tong haar niet in de problemen met de jury.

Joslyn Fox

Ze is soms een beetje naïef en onhandig, maar Joslyn Fox is geen queen die onderschat moet worden. Ze noemt zichzelf het zwarte schaap van de competitie, maar gaat voor de hoofdprijs. Joslyn weet met haar charmes ieder jurylid voor zich te winnen.

Kelly Mantle

Een doorgewinterde zangeres, actrice en comédienne. Kelly Mantle heeft al een goede naam voor zichzelf opgebouwd in Hollywood met een lijst televisieoptredens langer dan haar benen. Kelly lijkt misschien lief, maar doet alles om te winnen.

Laganja Estranja

Een fantastische danseres en doorgewinterde dragqueen. Laganja heeft haar plaats in RuPaul's Drag Race helemaal verdiend. Haar 'drag mother' is niemand minder dan oud-kandidaat Alyssa Edwards en ze werkt samen met Shangela Laquifa Wadley. Laganja is extreem gedreven en vastberaden om haar talent met de wereld te delen. 

Magnolia Crawford

Magnolia Crawford neemt graag iets wat mooi is, en maakt het dan lelijk. Met een zelfvertrouwen dat net zo sterk is als haar voorkomen. Ze verontschuldigt zich nooit voor wie ze is en wat ze zegt. Maar met een mening zo sterk als die van haar, kan dit voor aardig wat drama zorgen.

Milk

Een queen die alleen aan haar voornaam genoeg heeft, is een tegenstander om rekening mee te houden. Milk is een van de langste deelnemers en is vastbesloten trouw te blijven aan haar overdreven persoonlijkheid. Je houdt van Milk, of je haat haar. Opvallend is ze in ieder geval wel.

Darienne Lake

Het seizoen is nog niet begonnen, maar Darienne is nu al de favoriet van de fans. De big and beautiful Darienne Lake heeft meer dan twintig jaar ervaring en een gevoel voor humor waar je niet omheen kan. 

Trinity K. Bonet

De jonge Trinity K. Bonet komt uit Atlanta. Hoewel ze pas 22 is, is Trinity een doorgewinterde professional. Ze begon met drag toen ze nog maar 15 was dus deze diva weet waar ze mee bezig is. Ze lijkt misschien lief, maar schijn kan bedriegen...

Vivacious

Een van de originele New York club kids uit de jaren negentig. Deze Jamaicaanse queen ziet zichzelf als een levend kunstwerk. Ze is een bekende naam in de New Yorkse club scene, en beschouwt zichzelf als een 'ambassadrice van drag'. Vivacious is niet bang de jonkies op hun plek te zetten en ze te laten zien hoe het nu écht moet. 

Hebben jullie al een favoriet? Bekijk hieronder vast de trailer!