Volgens de rapper wordt de radio meer homovriendelijk, maar urban muziek niet. 'Ik denk niet dat urban meer homovriendelijk wordt, want als dat zo is, zou Frank Ocean op veel meer nummers te horen zijn', aldus T-Pain.

'Ik ken rappers die echt heel goed met Frank Ocean zouden kunnen samenwerken, maar geen nummer met hem willen opnemen omdat hij homo is. Dat is echt vreselijk.' Hij keurt de 'no homo'-houding van de hip-hop gemeenschap af.

'Is het je ooit opgevallen hoe homofoob iedereen is? Waarom zou je je storen aan homo's? En je hoeft niet steeds 'no homo' te zeggen. Zo van, "ik wil een hot dog, no homo". Wees comfortabel met je mannelijkheid. We weten nu wel dat je seks hebt met vrouwen', aldus T-Pain.

Dit is niet de eerste keer dat T-Pain zich hekelt aan de homofobie binnen de hip-hop gemeenschap. Vorig jaar sprak hij zich al uit tegen homofobie ter verdediging van zijn homoseksuele assisent.

'Attentie homofobe idioten: als je niet aantrekkelijk bent voor vrouwen, dan ben je waarschijnlijk ook niet aantrekkelijk voor homomannen. Dus relax', schreef hij toen op Twitter. 'Ik zie veel mensen naar mijn assisent kijken zo van "oh ik kan maar beter uit de buurt blijven. Die gast wil in mijn kont" Wees geen idioot. Je bent nog steeds lelijk.'

Bron: Gay Star News