Colombiaanse politicus Marco Fidel Ramirez is niet tevreden over de nieuwe videoclip van Shakira en Rihanna. Hij wil Shakira verbieden om naar Colombia te komen, het land waar de zangeres zelf vandaan komt. Ramirez is van mening dat Shakira met de clip 'lesbiennisme promoot'. Ook noemde Ramirez de zangeres een 'gevaar voor kinderen'. 

Shakira, die oorspronkelijk uit de Colobiaanse stad Barranquilla komt, bracht enige tijd geleden haar nieuwe single Can't remember to forget you uit. Het nummer is een duet met Rihanna en in de seksueel beladen clip dansen de twee zangeressen met elkaar. 

Volgens Ramirez is de clip 'vulgair' en 'vergif voor de jeugd'. Ook noemde hij het 'beledigend voor God' en zei hij dat het de moralen van haar fans kapot maakt. Ramirez is een petitie gestart om te Shakira te verbieden ooit nog naar Colombia te komen.

Als dat niet lukt wil hij de videoclip laten verbieden. 'Can't remember to forget you zet aan tot stelen, lesbsich gedrag en roken. Het gaat in tegen de natuurlijke sociale orde', aldus Ramirez. 

Bekijk hieronder de clip.

Bron: Gay Star News