Enige tijd geleden introduceerde Disney Channel eenmalig een lesbisch stel in de serie Good Luck Charlie. De vrouwen speelden de moeders van een van de kinderen met wie Charlie een speelafspraak heeft. De keuze om een lesbisch stel in de serie te schrijven werd slecht ontvangen door organisatie One Million Moms, die probeerden de serie te boycotten.

Nu heeft de 5-jarige actrice Mia Talerico, die Charlie speelt in de serie, doodsbedreigingen ontvangen via haar Instagram-account. 'Sterf Mia, sterf in de hel! Pleeg zelfmoord, je verdient het om te sterven' staat in een van de berichten aan de jonge Mia. De politie vermoedt dat de bedreigingen samenhangen met de aflevering waarin het lesbisch stel zat.

Volgens politiedocumenten is er een ander bericht dat door de politie erg serieus wordt genomen een foto van het bebloede hoofd van Mia met daarbij de tekst: 'Ja, pleeg zelfmoord jij stomme trut!'. 

De moeder van de jonge actrice schakelde meteen nadat de berichten binnenkwamen de politie in. De politie neemt de zaak erg serieus en verricht momenteel onderzoek. 

Bron: Queerty