Brown zou in oktober in Washington samen met zijn bodyguard een man in elkaar hebben geslagen. Volgens het slachtoffer zei Brown, voordat hij de neus van de man brak, dat hij 'niet houdt van dat homo-gedoe'. 

De zanger zat destijds nog in de proeftijd die hij in 2009 in Californië kreeg opgelegd nadat hij zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna, in elkaar had geslagen. De situatie heeft al invloed gehad op de lopende zaak in Californië. Vanwege de vechtpartij besloot de rechter in december de voorwaardelijke straf van de zanger om te zetten in een onvoorwaardelijke straf.

Brown hoeft niet naar de cel omdat de 24-jarige zanger in een kliniek zit waar hij probeert af te rekenen met zijn verslavingen en woedeaanvallen. Hij werd in november opgenomen, nadat hij het op een akkoordje gooide met justitie. Vanwege een eerdere overtreding van zijn proeftijd riskeerde Brown in november al een celstraf van 4 jaar. 

Nu is Brown aangeklaagd door de man die hij in oktober in Washington in elkaar sloeg. Het slachtoffer eist meer dan 1 miljoen dollar vanwege zijn verwondingen. 

Bron: TMZ Nu.nl