Het gelukkig stelletje Benjamin Till en Nathan Taylor houden hun bruiloft geheel in musicalstijl, inclusief gezongen geloften en gastoptredens van speciale verrassingsacts. De bruiloft wordt gepresenteerd door presentator Stephen Fry. 

Het bruiloftsspektakel is niet alleen bedoeld als ceremonie voor Till en Taylor, maar ook als feestelijk evenement om een grote stap voor de homorechtenbeweging te vieren. Tijdens de bruiloft zal er ook aandacht worden besteed aan de geschiedenis van de homorechtenbeweging en zal er worden stilgestaan bij LHBT's die wonen in landen waar homoseksualiteit strafbaar is. Daarnaast komt er een eerbetoon aan de andere homostellen die ook in het huwelijksbootje stappen in Engeland en Wales. Dit alles natuurlijk in liedjesvorm, gezellig. 

Till is componist, en maakte de muziek voor een aantal musicaldocumentaires voor Channel 4. Taylor is een musicalartiest en speelde in een aantal shows op West End. Ze hebben de bruiloftsmusical samen gecomponeerd en noemen het hun 'meest ambitieuze project tot nu toe'. 

'We zijn al bijna 12 jaar samen, en we hadden nooit gedacht dat we de kans zouden krijgen om te trouwen. Omdat we allebei in dit vak werken, hebben we het grootste deel van ons leven geleerd om onze emoties te tonen door muziek, dus trouwen in een musical, al helemaal een die we zelf hebben geschreven, voelt heel erg natuurlijk', vertelt het trotse stel. 

Bron: Channel 4