Het slachtoffer dacht dat hij met één man had afgesproken voor een date, maar er kwamen twee mannen opdagen. Beiden sloegen flink op de man in en lieten hem hevig bloedend achter in zijn auto. Ze hebben op de valreep ook nog zijn telefoon gestolen.

De politie denkt niet dat het om een gerichte beroving gaat, maar vermoedt dat het de mannen om het buitensporige geweld te doen was. Het duo maakte via een datingsite een afspraak met een homoseksuele man, om hem vervolgens ongenadig hard in elkaar te slaan. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

De eerste dader was een blanke Nederlands sprekende jongeman van 20 jaar. De man heeft een tenger postuur en is 1,90m groot. De tweede dader is waarschijnlijk van buitenlandse komaf. Hij is kleiner en wat meer gezet dan de eerste dader. Mogelijk komen beiden uit Cuijk.

Het kan goed zijn dat de mannen meer slachtoffers hebben gemaakt. De politie komt dan ook graag in contact met mensen zijn die iets soortgelijks hebben meegemaakt, en er misschien nog niet over hebben durven praten. 'Uw verhaal zou de bijdrage kunnen zijn waarmee deze daders kunnen worden gepakt. Dit geweld moet stoppen', verklaart de politie.

Bron: Omroep Brabant