Can You Feel iT? – The It reunion wordt een hommage aan wijlen iT-eigenaar Manfred Langer, het middelpunt van de onvergetelijke iT-periode. iT vormde met haar uitbundige en internationaal bekende feesten voor velen een thuishaven, een vrijplaats om zichzelf te zijn en een toevluchtsoord vol gelijkgestemden. Diva MayDay is host van de avond en zal de gloriejaren en totstandkoming van de Nederlandse gayscene herdenken, maar vooral ontzettend herbeleven met alle aanwezigen! 

Artiesten als DJ Jean, Roog en Brian S. zullen samen met vele live performers en jonge talenten het podium betreden. Miss Bunty, vaste kracht van het CYFI-team, verzorgt de vocalen en zelfs Sylvana Simons haakt aan om de iT-reünie onvergetelijk te maken. Simons: ‘Ik ben geboren in de iT. Daar leerde ik entertainen, produceren en presenteren. Zonder Manfred zou Amsterdam heel anders zijn geweest en ik ben blij dat MayDay een beetje het stokje overneemt.’

Wat: Can You Feel iT? - The It reunion
Wanneer: zaterdag 19 april 2014
Hoelaat: 23:00uur – 05:00uur
Bestel hier je tickets
Facebook

WIN! We verloten 3x2 kaarten inclusief een leuke goodie! Mail je gegevens naar win@gay.nl om kans te maken. Winnaars krijgen woensdag 9 april bericht!