In hun online vragenlijst is de Universiteit Leiden geïnteresseerd in jouw werkervaringen als homoseksuele man. Welke rol speelt je seksuele gerichtheid in je werk? Hoe reageren anderen daar op? Werk je op een plek met veel of juist weinig andere homoseksuelen? Door middel van je antwoorden proberen de onderzoekers een beter beeld te krijgen van stimulerende en belemmerende factoren die homoseksuele mannen kunnen tegenkomen in hun werk. 

Uit eerder onderzoek weten we dat mensen verschillen in de mate waarin ze in hun werk open of gesloten zijn over hun seksuele gerichtheid. Sommige homoseksuele mannen maken geen geheim van hun oriëntatie en zijn hier op hun werk open over, terwijl andere mannen het juist beter vinden om hun seksuele gerichtheid voor zichzelf te houden en hier alleen in hun privéleven uiting aan te geven. Om een betrouwbaar beeld te krijgen van de ervaringen van werkende homoseksuele mannen in Nederland, is het belangrijk om zo veel mogelijk ervaringen te verzamelen. 

Deelname aan dit onderzoek van de Universiteit Leiden is volledig anoniem. Onder de deelnemers worden drie Bol.com-bonnen van €50 verloot. Ook kun je na afloop van het onderzoek een kort verslag van de resultaten ontvangen.

Klik hier voor meer informatie en voor het invullen van de vragenlijst.