Het is maar afwachten hoe ver The Common Linnets het dit jaar gaan schoppen, maar het ziet er vooralsnog helaas niet naar uit dat de finale van het Songfestival volgend jaar in Amsterdam of Rotterdam zal plaatsvinden. Wil je in mei goed beslagen ten ijs komen, dan is de dubbel-cd met álle inzendingen voor het Songfestival 2014 je ideale naslagwerk. Incl. de grote kanshebber van dit jaar, Undo van Sanna Nielsen (Zweden) én als bonustrack het nummer Rainmaker van Emmelie de Forest. Zij won vorig jaar en mocht dit jaar het officiële themanummer ('the official #JoinUs song') opnemen.

De nieuwe Membergift!
Iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt de 2CD Eurovision 2014 gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere Membership, zoals ARTPOP van Lady Gaga, de serie Ramses op dvd en nog veel meer! Klik hier voor het volledige overzicht!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je andere gebruikers blokkeren, onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog de 2CD Eurovision 2014 als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren!

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement