We mochten op deze allereerste Koningsnacht twee keer 45 minuten lang de Grote Markt vermaken. We hebben ondertussen al op redelijk wat grote pleinen opgetreden, maar nog nooit zoiets groots als een afgeladen Grote Markt met 10.000 mensen!

Je grootste angst is dan natuurlijk dat de muziek uitvalt voor zo'n menigte en jawel, dit gebeurde heel toevallig net toen we het nummer 'Jump' van Kriss Kross wilden inzetten ...

Gelukkig werden we versterkt met een ontzettend fijne MC die het publiek bezighield terwijl wij snel van apparatuur wisselden. Totale overmacht! We pakten het snel weer op en aan het einde van onze tweede set stond het plein gebroederlijk mee te zingen en te dansen. Missie geslaagd!

Daarna was het tijd om de nieuwste aanwinst in het roze nachtleven van Grunnen van muziek te voorzien, De Kast.

Normaal gesproken ben je natuurlijk blij als je daar eindelijk uit bent, maar deze kast is ieder weekend weer bomvol met holebi's, verspreid over drie verdiepingen gevuld met muziek, drank en beeldige dragqueens!

Helemaal bovenin is het clubgedeelte waar wij midden in de nacht onze laatste set de tent in hebben geslingerd en we mochten ook nog zelf de rookmachine bedienen, wat een feest!

Op de terugweg naar ons hotel hebben we ons nog gewaagd aan de lokale lekkernij, een gefrituurd ei uit de Haphoek ... En och, wat smaakte dat goed na deze lange dag, lang leve de Koning(in)!

Vrijdag 2 mei vind je The G-Team op hun maandelijkse avond Sandwich in Club NYX en maandag 5 mei vieren ze hun 4-jarig jubileum met een dj-set op het Homomonument tijdens Bevrijdingsdag. Volg The G-Team op Facebook!

Aangekomen in het zonnige Groningen.

10.000 mensen verzamelden zich op de Grote Markt.

Organisator Pascal heeft alles onder controle.

MC Sherlock was onze held deze avond.

Tijd voor een #selfie!

Duidelijke tekst in De Kast.

Bestellen in De Kast.

De koningin in De Kast.

Hipster 1 in De Kast.

De altijd beeldige Tres Latraj Magic.

De koning in De Kast.

Nog een drag.

Hipster 2 in De Kast.

Giovanna Glamazon werkt in De Kast.

Met HuisKast DJ Anastacia Beaverhausen.

En op weg naar huis zit deze man al jaren voor de Febo op de Grote Markt, ook een kunst!

De nieuwste mixtape van The G-Team is gratis te downloaden via Soundcloud.