De rapper zoekt in de tekst van zijn nummer ‘Eenmans’ duidelijk de grenzen van vrijheid van meningsuiting op. ’Het is maar hoe je het nummer interpreteert’ aldus Ismo. ‘Ik bedoel met 'flikkers' helemaal geen homoseksuelen en met 'joden' lang niet alle joden. Mijn echte fans weten dat’. Ok, misschien zijn wij dan geen échte fans?

Verder zegt Ismo dat hij niet álle joden haat, alleen ‘de zionisten die ervoor zorgen dat palestina bijna even klein als me wijk geworden is’. Ok?

De wijkraad van woonwijk De Heuvel in Breda doet er nog een schepje bovenop, door de Bredase rapper op Twitter te feliciteren (!) met zijn eerste officiële videoclip.

De 19-jarige actievoerder Lars Hobma heeft inmiddels aangifte gedaan tegen de rapper. Via Facebook riep Hopma op om massaal aangifte te gaan doen, maar helaas kwam verder niemand opdagen. Inmiddels is Hobma tientallen keren bedreigd. 'Ik moest branden in de hel en werd voor hoerenzoon en flikker uitgemaakt' vertelt Hobma aan Omroep Brabant. 'Dat zijn natuurlijk geen leuke berichten. Zeker niet als je voor een beter Breda probeert te strijden'.

De beruchte videoclip:

Bron: Omroep Brabant