Egans advocaat, Jeff Herman, gaat volgens de bron maandag de nieuwe aanklacht indienen in Los Angeles. Michael Egan zegt in 1999 op zijn zeventiende te zijn aangerand door de bekende regisseur. Hij zou ook door Broadway-producent Gary Goddard zijn misbruikt. De twee worden nu van een serie soortgelijke incidenten beschuldigd door een Britse jongen die niet bij naam genoemd wil worden.

Volgens de aanklacht zou Singer onder meer hebben aangedrongen naakt op de jongen te zitten om vervolgens te masturberen. De advocaten van Singer en Goddard ontkenden eerder al alle aantijgingen. Singer meent dat er een haatcampagne tegen hem wordt gevoerd. Ook de nieuwe aanklacht wordt door de advocaten afgedaan als 'compleet onjuist' en 'belastend' en ze zeggen de zaak 'krachtig te verdedigen'.

De Britse jongen zou toen hij veertien was in contact zijn gekomen met Goddard, die hem beloofde hem in contact te brengen met mensen in Londen en Hollywood om zijn acteercarrière op de rails te zetten. Een van hen was Singer. Chatsessies waarin Goddard masturbeerde volgden. Tijdens een latere ontmoeting zou de producent de jongen dronken hebben gevoerd en seks met hem hebben gehad.

Op een feestje na de filmpremière van Superman in Londen zouden Goddard en Singer de jongen samen hebben betast. De jongen zou hebben gezegd dat hij hier niet van gediend was, maar Singer drong aan op seksuele handelingen. De volgende ochtend zou Singer volgens de aanklacht contact hebben gezocht om zijn excuses aan te bieden.

Bron: Pink News