Samenwerking
Voor het tweede jaar op rij slaat de gehele Amsterdamse fetisjscene de handen in elkaar voor de Amsterdam Fetish Pride. Het event is een initiatief van Michael Roks, uitbater van de Amsterdamse cruise bars Eagle Amsterdam en Dirty Dicks, die met Amsterdam Fetish Pride de samenwerking in de scene wil aanmoedigen. Na het succes van vorig jaar werkte de hoofdstedelijke fetisjscene ook dit jaar weer een programma uit dat garant staat voor een onvergetelijk kinky weekend waarin iedere fetisj aan bod komt.  

Hoogtepunten
In het kader van de Amsterdam Fetish Pride houden lokale fetisjwinkels speciale acties en vindt er een hele reeks fetisjfeesten en afterparties plaats. Een overzicht van de hoogtepunten.

Op donderdag 29 mei wordt de Amsterdam Fetish Pride feestelijk geopend met een Fetish Pride Opening Reception bij Fetish Underground. Bezoekers kunnen ’s avonds feesten op Fetish Blue bij Club Church.


Benieuwd naar de kandidaten die strijden om de titel van Mr Leather Amsterdam 2014? Dan kan je op vrijdag 30 mei zelf met hen kennismaken op de Meat & Greet bij Fetish Underground.

’s Avonds is de Black Body Rubber Only party in Cuckoo’s Nest the place to be voor liefhebbers van rubber. Heb je wat minder met rubber maar ben je wel in voor een spannend kinky feest? Dan kan je naar HardOn – Fetish Pride Edition bij de Eagle.

Bezoekers op zoek naar nieuwe kleding kunnen zaterdag 31 mei niet alleen shoppen bij Mister B, RoB, Black Body of Fetish Underground, want speciaal voor de Fetish Pride organiseert The Web een Fetish Flea Market. Wie wil kan het resultaat meteen laten vereeuwigen tijdens de exclusieve XXXLeather Meat, Snack & Shoot bij de Argos.


Liefhebbers van sneakers en sportswear kunnen zaterdagavond terecht in Club Church voor een nieuwe editie van Ladz. Niet te missen is echter de Mister Leather Amsterdam 2014 verkiezing in de Eagle. Toegang is gratis. Ook voor het aansluitende Mister B Playgrounds.

Party animals kunnen ook op zondag 1 juni hun hart ophalen. Zowel overdag als ‘s avonds vinden er verschillende fetisjfeesten plaats. De Amsterdam Fetish Pride sluit af met een Fuck The Leftovers! party bij Dirty Dicks op maandag 2 juni.

Kijk op www.amsterdamfetishpride.com voor het volledige programma, dresscodes en tickets.