Dit evenement is uniek in zijn soort, niet alleen omdat dit het eerste Vlaamse event van deze omvang is, maar vooral omdat H.I.M zich engageert om haar publieksprofiel zo ruim mogelijk te definiëren. Het doel is de scene in België en Nederland uit de conservatieve sfeer te halen en diversiteit binnen de scene samen te brengen op één plaats. Van twink tot bear, van butch tot femme, iedereen zal er zich thuis voelen.

Hoe? Het festival biedt een breed entertainmentaanbod. Verdeeld over maar liefst vier zalen, trakteert H.I.M de bezoekers op het beste wat de Europese scene te bieden heeft. Het festival heeft zelfs het alom gelauwerde 'Circuit Festival' uit Barcelona kunnen binnenhalen. 'Circuit Festival' is wereldwijd hét grootste evenement in zijn soort. Maar ook de scenes uit London, Parijs, Amsterdam en natuurlijk Antwerpen zelf worden vertegenwoordigd. Vanuit Amsterdam zal Club NYX een zaal hosten met het concept ‘The House of NYX’.

Internationale dj’s, meer dan 30 performers, bekende hosts uit binnen- en buitenland en close-up animatie moeten van H.I.M een unieke ervaring maken. Wat deze extra faciliteiten precies inhouden, laat zich op dit moment nog raden, maar de organisatie heeft zich in elk geval flink laten inspireren door de scene in Tel Aviv (Israël) en Rio de Janeiro (Brazilië).

H.I.M Festival Belgium
Hosted by: Circuit Festival – RoomService – Club NYX – Extravaganza - Totally
Datum: vrijdag 30 mei 2014
Locatie: Club NOXX (Antwerpen)
Open: 23:00 – 06:00)
Kaarten: 20 euro via www.himbelgium.com