Naast een makkelijk te navigeren activiteitenagenda, vind je op Gay.nl/guide een handige kaart met alle gay en gay-friendly locaties bij jou in de buurt, weergegeven op basis van jouw woonplaats. Mocht je een weekendje uit willen in een andere stad, dan kun je eenvoudig de stad van jouw voorkeur weergeven. Daarbij zijn er regelmatig kaartjes te winnen voor leuke feestjes, shows, filmvertoningen en nog veel meer. Om de lancering van dit nieuwe channel goed te vieren, hebben we twee leuke acties voor je.

Maak kans op een gratis Ckaart

Sinds kort is Nederland een nieuwe culturele kortingspas rijker! Met de Ckaart ontvang je korting op o.a. voorstellingen, tijdschriften, kunst, bij musea, culturele evenementen en nog veel meer. Ter gelegenheid van de lancering van dit nieuwe channel verloot Gay.nl 200 Ckaarten (geldig t/m 31 december 2015) t.w.v. € 16,90 per stuk! Vul onderstaand formulier in om kans te maken en schrijf je gelijk in voor de nieuwsbrief van Ckaart. Dan ontvang je iedere twee weken een mailtje met de nieuwste aanbiedingen en acties.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een van de 200 Ckaarten.
E-mailadres:
Jouw Gay.nl-gebruikersnaam:
Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam + huisnummer:
Postcode + woonplaats:
 

(UITVERKOCHT) Earlybird tickets voor Milkshake
Hét openminded festival ‘for all who love love’ is op 20 juli aanstaande toe aan zijn derde editie en de kaartjes gaan als zoete shakes over de toonbank. Gay.nl heeft voor jou een earlybird-code geregeld waarmee je tickets kunt aanschaffen voor € 32,50 ipv € 42,50. De tickets (max 4 pp) zijn via deze link te bestellen. Wees er snel bij, want op is op.