Xenical: zwaar geschut
Als je erg zwaar bent, dan is afvallen vaak een hele klus. Xenical kan je hierbij helpen. Dit geneesmiddel bindt zich aan de vetten in je voeding. Hierdoor kan het lichaam minder vet opnemen, waardoor je afvalt. Xenical is een behoorlijk sterk afslankmiddel en wordt daarom alleen voorgeschreven aan mensen die veel overgewicht hebben, namelijk een BMI (Body Mass Index) van 28 of hoger. Heb je een lagere BMI, maar wil je toch afvallen met vetbinders? Dan kun je Alli proberen: dit middel bevat dezelfde werkzame stof als Xenical (orlistat), maar dan in een lagere dosering waardoor je geen recept nodig hebt.

Maaltijdvervangers
Maaltijdvervangers zijn ideaal voor mannen die een paar kilootjes willen afvallen. Het principe is simpel: vervang 1 of 2 maaltijden door een smakelijke shake, en je calorie-inname gaat behoorlijk omlaag. De meeste merken, zoals Modifast, hebben een ruime keus aan smaakjes en bevatten bovendien alle broodnodige voedingsstoffen. Dit voorkomt dat je je slap gaat voelen door vitaminegebrek.

Eetlustremmers
Ben jij het type dat altijd honger heeft en daardoor moeilijk afvalt? Dan zijn eetlustremmers als Obesimed een goede optie. Meestal gaat het bij dit type afslankmiddel om capsules met een vezelrijke stof die opzwelt in de maag. Het gevolg: een langdurig vol gevoel, waardoor je die extra boterham zonder problemen laat staan. Het is wel belangrijk dat je bij deze middelen veel water drinkt om darmproblemen te voorkomen.

Voedingssupplementen
Hoef je niet drastisch af te vallen, maar gaat het om die laatste vetrandjes? Dan kun je voedingssupplementen slikken, zoals bijvoorbeeld: 

  • Kilokiller: bevat groene thee en geeft je stofwisseling een boost waardoor je sneller vet verbrandt. 
  • Bio-Chromium: Houdt je bloedsuiker stabiel, zodat je minder lekkere trek hebt. 
  • Nu Slank Appel & Chroom: met appelazijn dat vet afbreekt.

Voedingssupplementen helpen je bovendien om op gewicht te blijven als je na een dieet weer normaal gaat eten.

Veilig afvallen
Of je nu twee of twintig kilo wilt afvallen, het belangrijkste is dat je het op een veilige manier doet. Crash-diëten zijn zinloos en bovendien schadelijk voor je gezondheid. Wel doen: verstandig eten en meer bewegen. Zo ben je in no time weer fit en energiek. Afslankmiddelen kunnen je helpen bij dit proces. Je bestelt en betaalt ze veilig bij Dokteronline.com.