“Birds of a feather flock together” – “soort zoekt soort” – luidt het Engelse gezegde en uitzonderingen daargelaten geldt dat ook in de mode. Het bekende boek “Exactitudes” van het Nederlands duo Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek geeft een mooi voorbeeld van gelijkgestemde groepen mensen die dezelfde soort kleding dragen (zie www.exactitudes.com). Wie kent ze niet van de middelbare school, de alto’s in zwarte kleding en make-up met kistjes of de preppies in polo’tjes van Ralph Lauren. We hebben het misschien niet door maar stiekem kleden we ons ook een beetje als onze vrienden en daar is niks mis mee. Getuige onderstaande vriendengroepen die we tegenkwamen op een zomerse middag in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam en die zo sportief waren voor ons op de foto te gaan.

Boys from Brazil
Tadeu and Marcelo are visiting from Brasil and were happy to have their picture taken. They gave a loud cheer to all our readers and headed for the nearest Abercrombie store. Note the matching sneakers and hairstyles. Thanks guys, muito obrigado!

Tadeu (33) doet marketing en Marcelo (31) is advocaat

Casually Italian
Daniele, Enzo and Armando are friends from Italy who are fully enjoying life in Amsterdam. They are single and most definitely not gay so they send their kisses to all our female readers and hope to hear from you girls. Ciao bellos, grazie mille!

Daniele (24) is pizzamaker, Enzo (26) werkt achter de bar en Armando (21) is ondernemer

Sporting cool
Kevin, Robert, Daniel en John zijn vier vrolijke vrienden uit Den Bosch op een gezellig dagje uit in Amsterdam. Ze gingen graag voor ons op de foto. Let op de sportieve jasjes met leuke sneakers en de hand in de zak. Thanks jongens, hou doe!

Kevin (20) is kapper, Robert (42) ook, Daniel (28) is muzikant en John (42) is… Kapper!

The creative class
Joren, Christiaan, Sedrig en Shane zijn vier net afgestudeerde dansvrienden die hun afstuderen vieren. Wie creatief is, is eigenzinnig en dat levert een leuke mix aan kledingstijlen op. Thanks jongens en heel veel succes!

Joren (22) is zanger/acteur en Christiaan (21), Sedrig (22) en Shane (22) dansen