Abe Borst (24, uit Alkmaar) deed op zijn achtste zijn eerste poging tot tekenen, maar dat bleek te hoopvol. Op zijn zestiende heeft hij z’n penseel weer opgepakt. Zijn grote voorbeeld is Michiel van de Pol en hij probeert niet naar Utopia te kijken. Dit lukt hem helaas niet. 

Tom Bouden (43, geboren in Oostende) tekent al sinds zijn kindertijd. Zijn grote voorbeeld is Ralf König, hij houdt ervan om opgenomen televisieprogramma’s versneld te bekijken en zijn favoriete dinosaurus is Godzilla.

Flo de Goede (33, geboren in Amsterdam) zette op zijn tweede zijn eerste potlood op papier. Zijn grote voorbeeld is Tyler Durden (precies, die geile Brad Pitt in Fight Club). Zonder drank is hij een bijzonder ongezellig mens en zijn favoriete Pokémon is Totoro.

Ype Driessen (leeftijd streng geheim, uit Rotterdam) maakt al strips zolang hij zich kan herinneren. Zijn grote voorbeeld is Jan, Jans en de Kinderen en hij is bijzonder goed in het onafhankelijk bewegen van zijn wenkbrauwen. Als hij ooit een tattoo zou nemen, zou het de letter Y zijn. Uiteraard met een ankertje ernaast.

In het nieuwe nummer van Gay&Night vind je interviews met alle vier de strippers.