Het koppel reed in mei vorig jaar van het vliegveld O'Hare naar de stad Chicago, toen de een de ander een kus gaf. Volgens het politierapport was het "een simpele kus van een seconde".

Na de kus knipperde de taxichauffeur een aantal keer met het binnenlampje van de taxi, staat in de aanklacht. Vervolgens stopte hij, in het donker en in de regen, langs de kant van de snelweg en vertelde hij zijn passagiers dat ze eruit moesten.

De mannen weigerden en de bestuurder ging de weg weer op. 'Hij reed roekeloos en slingerde door het verkeer', aldus het politierapport. Een van de passagiers belde de politie en de taxi stopte uiteindelijk op de parkeerplaats van een supermarkt.

Toen de politie was gearriveerd gaf de chauffeur tekst en uitleg aan een agent. Hij zei letterlijk dat de twee bezig waren met 'making sex' in zijn auto. De taxichauffeur verklaarde later tegen de krant Chicago Sun-Times dat hij zich zorgen maakte om de veiligheid.

'Ik zei dat ze moesten stoppen', aldus de taxichauffeur. 'Het regende. Ik kon niet rijden terwijl er zoiets gebeurde. Ik moest voorzichtig rijden, omdat het regende.'

De twee mannen zeggen dat het taxibedrijf hun rechten heeft geschonden. Ze willen een schadevergoeding. Het is niet bekendgemaakt hoeveel ze eisen.

Bron: Chicago Sun-Times