De Amsterdam Fashion Week is interessant voor het zien van de modeshows en soms nog interessanter voor het zien van de bezoekers. Het is leuk te zien hoe verschillend mensen zich kleden voor een evenement als de Fashion Week en misschien een beginnende trend te bespeuren. Waar de een kiest voor formal met een twist kiest een ander voor full out drag. We genoten van elke outfit die klaarblijkelijk met zorg gekozen was en kozen de leukste voor jullie uit om op terug te blikken.

Oversized shirts
Oversized shirts in verschillende stijlen (t-shirt, overhemd, met/zonder kraag, zwart/wit) werden gespot. Deze is met name leuk in combinatie met een strakke broek om het effect te vergroten.

Biker jackets
De biker jacket heeft een enorme rock star uitstraling. Het stoere jasje hoort reeds tot de vaste garderobe van modeminnende vrouwen en lijkt ook zijn weg te vinden tot de kast van menig man.

Pushing boundaries
Het is leuk te zien hoe sommigen de grenzen verleggen en gewoon kiezen voor wat ze leuk vinden. Killer heels en een geweldige clutch bag worden door deze heren met verve gedragen.

Individual styles
Gedurende het evenement werden enkele persoonlijkheden met een geheel eigen kledingstijl opgemerkt. Eigenzinnigheid kent vele gezichten.

Mario is een fashion producer uit Wenen die reeds jaren de fashion week in Amsterdam bezoekt. Elke dag is een nieuwe dag en vraagt om een ander outfit. We juichen het alleen maar toe.

Alwin is een kunstenaar die na een studie business administration zijn hart volgde en koos voor de fotografie. Zwarte short shorts of tight pants met een zwarte overslag, hij doet het gewoon.

Elio is blogger over fashion & nightlife en kon niet ontbreken op de fashion week. Hij is geen Conchita look-a-like en we waren verrast door zijn elegante wijze van voortschrijden over het plankier.