Man tot Man heeft als doel mannen die seks hebben met mannen te informeren over seks, soa’s, hiv en seksuele gezondheid. Naast informatie, biedt de website advies over je seksleven en worden kosteloos soa- en hiv-testen aangeboden.

Alles over Mannenseks
Wat vroeger de ‘Mancyclopedie’ heette, is nu ‘Alles over mannenseks’. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een leuk en gezond seksleven. Het Man tot Man-team heeft met verschillende experts samengewerkt om de teksten en adviezen inhoudelijk te verbeteren. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen zijn afgestemd op de Nederlandse praktijk. 

Sekswijzer en Testlab
Ook de Sekswijzer en het Testlab zijn vernieuwd. De oude Sekswijzer bestond uit één lange vragenlijst die je seksleven een beoordeling gaf. Van dit concept is afgestapt: per onderwerp kun je nu specifieker advies krijgen. Het Testlab, de online dienstverlening waarmee je gratis een hiv- of soa-test bij jou in de buurt kunt aanvragen is nu mobielvriendelijk gemaakt. Je vindt de nieuwe Testlab-omgeving op: www.mantotmantestlab.nl. Aan de procedure is niets gewijzigd. 

Ervaringsdeskundigen
In aanvulling op de informatie en de adviezen die Man tot Man geeft, worden vanaf nu ervaringsverhalen verzameld en op de website geplaatst. Je vindt nu al verschillende ervaringsverhalen over onderwerpen als leven met hiv en coming-out. Wil je zelf je ervaringen delen over een specifiek onderwerp op Mantotman.nl? Neem dan contact met hen op via info@mantotman.nl

Man tot Man wordt nog verder vernieuwd, zo wordt het onder andere binnenkort mogelijk om je gratis hepatitis-B-vaccinatie te regelen via de website.

Benieuwd? Neem zelf een kijkje op www.mantotman.nl en www.mantotmantestlab.nl.