We voelen de discussies alweer opkomen. 'Moet dat nou, nóg een Gay Pride?' Het antwoord is een volmondig ja. Rotterdam wordt op steeds meer vlakken een toonaangevende stad binnen Europa en een boodschap van tolerantie hoort daar ook bij. Daarnaast, waar de Amsterdamse versie overspoeld wordt door dagjesmensen en hysterie, is de Rotterdamse versie (vooralsnog) een heel fijn lokaal feest. Genoeg hysterie was er natuurlijk wel, getuige de aanwezigheid van Mayday en de Vengaboys. 

Op verschillende locaties waren feesten en wij mochten twee keer die avond onze kunstjes vertonen, met als eerste stop het Totally/Strano Podium. Bijgestaan door onze vaste nachtegaal MC Divine en onder het genot van meer dan voldoende gratis drank, mochten we de afsluitende dj-set doen in de Rotterdamse buitenlucht. Bij de laatste twee nummers kregen we zelfs nog een invasie van hotte boys & babes (en Mayday) op het podium.

Na een interessante taxirit, waarin Peter het nodig vond om een heel PR plan te bedenken voor de taxi business van de chauffeur, kwamen we aan bij de absolute parel van het Rotterdamse nachtleven, de Maassilo/Factory 010.

Het retepopulaire Papa Party was overgekomen uit Israël en de dansers met opgepompte lijven waren goed ingesmeerd met olie. Opperbaas Eliad Cohen deed zelfs nog een paar fistpumps, terwijl hij merchandise de zaal in gooide.

Het was een afgeladen spektakel op een prachtlocatie, waar wij vol genoegen een dj-set de zaal in hebben geslingerd. Een waardige afsluiter van de allereerste Rotterdamse Pride, wanneer is de volgende?

Volg The G-Team op Facebook.Boys roadtripThuiswedstrijd voor de Vengaboys, die bijna allemaal uit Rotterdam komenEen trotse Totally-baas Theo HeskesMayday en haar armcandy Nachtegaal MC Divine & plaatje van een dj Fajah LourensQuincy Currie eet niet zoveel mayonaise zoals je zietStrak op de plaat met Lady Galore, gemaakt door Remon van den KommerDe taxi chauffeur van wie we zeker wisten dat we zijn naam zouden onthouden, maar helaas…Tja hij is toch wel knap die Eliad, en nog aardig ook!Servio & Alex, knap Amsterdams koppelAls ware god vloog Eliad boven het publiekPrachtige zaal volgestopt met heel veel mannenNieuwkomer Jeroen wordt alleen maar knapperRotterdams nachtdier Mike Vliet en hostess, van wie we ook al de naam zijn vergeten…Too many dicks on the dance floorJa Eliad, nou weten we het wel, je bent knap, doei