Met de winnaar wordt deze week contact opgenomen, maar we kunnen alvast verklappen dat het een jongen van 19 jaar is. Hij heeft een geweldig prijzenpakket gewonnen!

Natuurlijk vieren we dit feestje niet alleen met de miljoenste HotOrNot’er. De komende week bieden we iedereen de kans om optimaal van de HotOrNot-functie gebruik te kunnen maken: je kunt nu een Gay.nl Membership van 3 maanden nemen voor de prijs van 1! Voor slechts € 9,95 ben je tot eind januari Member en kun je dus precies zien wie jou allemaal ‘hot’ vindt in je lijst met ‘Fans’! Als je zelf de stoute schoenen aan wilt trekken en een bericht wil sturen aan gebruikers die je sowieso leuk vindt, kijk dan bij je ‘Hotlist’. Deze twee handige opties zijn alleen beschikbaar voor Members!

Het Membership biedt natuurlijk nog meer voordelen, zoals het kunnen zien van expliciete foto’s, het uitschakelen van banners en het bekijken van je laatste bezoekers.

Het ‘3 maanden voor de prijs van 1’-aanbod is maar een week geldig, dus wees er snel bij en klik hier om van het aanbod gebruik te maken!