Holland BiCon start morgen vanaf 10.30 uur met workshops over onder meer relaties, Europees bi-activisme, gender, schrijven en info voor 'newbi's'. In de middag is er ook een forum over wat biseksualiteit voor jou betekent. Ben je meer van het feesten, dan kun je los op de dansvloer op de zaterdagavond! Zondag 2 november is er een cultureel programma, waarbij je andere bi’s kunt ontmoeten tijdens een bezoek aan het Vredespaleis.

Het LNBi zet zich in voor de emancipatie van en bewustwording omtrent biseksualiteit en hoopt met de jaarlijkse Holland BiCon een plek te creeëren waar biseksuelen in ieder geval één weekend per jaar vanzelfsprekend bi kunnen zijn. 'Want alhoewel ruim tien procent van Nederland biseksueel is, zijn hier er maar weinig open over en hoor je van veel biseksuelen dat zij geen anderen kennen die ook bi zijn', aldus de organisatie in een persbericht.

De jaarlijkse Holland BiCon vindt dit jaar plaats in het weekend van 1 november in het pand van COC Haaglanden. Kijk voor meer info op HollandBicon.nl