Blue Diamond Condoms heeft een gids geschreven voor seks op gekke plekken. Blue Diamonds heeft een nieuw condoom ontwikkeld dat de drager een stevigere erectie bezorgd. Het perfecte excuus dus om te vieren hoe lekker seks kan zijn en ermee te experimenteren. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Andermans bed, dubbel zoveel pret
Je bent op een huisfeestje en de host heeft zichzelf compleet verloren in zijn of haar eigen feest. Dit is precies waar je voor gekomen bent: een onbewaakte slaapkamer. De uitgelezen kans om je eens goed uit te leven in andermans bed. Regel als de bliksem een scharrel, of neem je vaste fuckbuddy mee en leg onmiddellijk je plan voor. Je plan is 100% waterdicht, NIEMAND ter aarde kan de verleiding van seks in andermans bed weerstaan. 

Smijt je partner op het bed, knal het licht aan, zoek de condoomla en draai het lijstje met de foto van iemands oma om zodat die niet hoeft te aanschouwen hoe erg je het bed van haar kleinkind gaat onteren. Doe vooral alsof je thuis bent. Het klinkt misschien cru, maar de kick van neuken op iemands privéterrein is beter dan neuken zelf (denk daar maar eens over na). Zolang de eigenaar van het bed er niet achter komt, is er geen vuiltje aan de lucht. Trouwens, als de host toch binnen komt lopen, wil hij of zij misschien nog wel meedoen ook.

  • Voordelen: Seks in andermans bed verhoogt de kans op een trio met 33% procent.
  • Nadelen: Seks in andermans bed verhoogt de kans op ruzie met de eigenaar van het bed ook met 33% :(
  • Conclusie: Seks in andermans bed verhoogt de kans op topseks met 100%.

Meer tips lezen? Klik hier voor de volledige gids.