Dit jaar mochten de hakken en neptieten uit kast voor iedereens eigen interpretatie van de slagzin: 'Drag Me To Hell'. Het bijbehorende artwork, dat ieder jaar weer wordt verzorgd door bekende striptekenaar Flo de Goede, is om je vingers bij op te vreten.

Zoals je onderaan op de foto's kan zien, wordt het enorm gewaardeerd als je je best doet op je outfit. Niks is te gek en iedereen doet mee, wat situaties oplevert als: er na 15 minuten achter komen dat degene met wie je praat een van je beste vrienden is. 

Voordat de grote zaal openging was er een bingo in de 'Hellebel', het buitenechtelijke en bloederige zusje van travestietencafé de Lellebel, gehost door Sandwich-superstar Heisa Jynx en verloren zoon Monsieur Plastique. Na de bingo mocht iedereen als een bezetene los op de dansvloer, waar zo af en toe ineens een Thriller-move opdook.

Wij waren zelf verkleed als de illustere R&B groep Destiny's Child, of nou ja, alleen Beyoncé en 'Poor Michelle', want niemand wilde Kelly zijn.

Thijs was heel specifiek Beyoncé uit de Bugaboo video, met lelijke cowboyhoed en wafeltjes haar en Peter had speciaal zijn pruik extra ver naar achteren geschoven om het gigantische voorhoofd van Michelle eer aan te doen. Och wat waren we knap...

Waylon & Ilse hadden er zin inThe Amazing Ellen DegeneresHot bloody chicksFreddie Mercury zoog alles opPetra de weduweHeisa JynxFlo was het Noorse kindbruidjeFrankenstein goes dragDiva MaydayBloody trioAdore Delano lookalikeBeauty & the BeastLambiek & Tante SidoniaSoort van mexicaanse doodSebastiaan & #Diederik van de organisatieJimmy Paul altijd een goede lookFPQ diva JordiDeze meid heeft een oogje op jePipo de Clown & mama Loe backstageWonderwomanDe dame links won de prijs voor beste outfitPoor Michelle & Beyonce aka The G-Team