Een exclusief merk van Bubbly-Online is de Champagne Lété-Vautrain, afkomstig van een klein familiebedrijf in Chateau-Thierry. Hun wijngaarden liggen aan de voet van het Amerikaanse oorlogsmonument aldaar en het is dan ook niet geheel toevallig dat dit een prominente plaats inneemt op de etiketten van deze champagne. Dat dit huis een zeer goede kwaliteit produceert, wordt bevestigd door diverse prijzen die hun champagnes al hebben gewonnen in wedstrijden wereldwijd. Een fles Champagne Lété-Vautrain (0,75L) is al verkrijgbaar vanaf €24,95.

Een bubbelwijn van Nederlandse bodem is de Raar Brut uit de omgeving van Maastricht. Gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir, twee van de drie druivensoorten die ook in champagne worden verwerkt.  Doordat ook het productieproces hetzelfde is als in de Champagne-streek, smaakt hij anders dan de meeste andere Nederlandse bubbelwijnen. Raar Brut kost €34,95 en is voor de consument exclusief te koop via Bubbly-Online.

Dat mousserende wijn ook helemaal hip & happening kan zijn, bewijst DreamLine Sparkling, een spraakmakende bubbel uit Spanje. Mede door zijn opvallende verschijning met een metallic effect was dit een regelrechte hit in de discotheken rondom de Middellandse Zee, verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat iedereen wel een variant naar zijn gading vindt. Ook voor de prijs, vanaf €12,95 per fles, hoef je het niet te laten. Natuurlijk is het volledige assortiment DreamLine Sparkling verkrijgbaar bij Bubbly-Online.

Bubbly-Online is gecertificeerd met het Webshop Keurmerk, dus bestellen en betalen doe je in een veilige omgeving. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag in een robuuste verpakking verstuurd via PostNL.

Speciaal voor leden van Gay.nl geeft Bubbly-Online bij een bestelling met een waarde vanaf € 50,= een champagnestopper t.w.v. € 5,95 cadeau! Leg de stopper in je winkelmandje en gebruik bij het afrekenen kortingscode 'GAYPUNTNL'.