The Walking Dead is net aan haar vijfde seizoen is begonnen en daarmee komen de geruchten ook weer op gang. Daryl Dixon, de gespierde kruisboog-fanaat die op een motor door de afleveringen heen scheurt, zou homo zijn. Of toch niet? Amerikaanse media verkondigden dat acteur Norman Reedus het niet fijn zou vinden een homoseksueel karakter te vertolken.

Volgens magazine The Globe was Reedus bang dat zijn vrouwelijke fans, ookwel de 'Dixon’s Vixens' genoemd, in opstand zouden komen als het karakter van de acteur homoseksueel blijkt te zijn.

Reedus nam het heft in eigen handen en keerde zich tot Facebook en Twitter waar hij de geruchten ontkrachtte. Hij linkte naar het artikel van de website en voegde toe dat dit totale ‘bullshit’ was. Reedus had zich eerder al uitgesproken dat hij er geen problemen mee zou hebben als Daryl homoseksueel zou zijn.

Wat de seksualiteit van Daryl Dixon ook is, dit seizoen komen we er nog niet achter. Producer Scott Gimple zegt dat Dixons seksualiteit nu nog niet aan bod zal komen.

Bron: Queerty