De pastoor was eerder al negatief over Starbucks (en homo's); hij zei dat Starbucks een broedplaats is voor het ebolavirus omdat het bedrijf LHBT-vriendelijk is. Zijn opmerkingen ontketenden een protest, waarbij homorechtenactivisten gratis koffie uitdeelden voor zijn kerk. 

Manning citeerde in een eerdere video een satirisch nieuwsbericht: ‘Starbucks is een plek waar deze types [homoseksuelen — red.] lichaamssappen uitwisselen.’ In deze nieuwe video zegt hij: ‘Ik was mij er niet van bewust dat Starbucks sperma gebruikt in hun lattes.’

Manning vraagt zich vooral af waar Starbucks al het sperma vandaan haalt. Volgens hem is de enige logische conclusie dat de koffiezaak het goedje van homoseksuele mannen heeft ontvangen. Sperma zou de koffie beter laten smaken en zou je het gevoel geven dat je je gelukkiger voelt.

Manning beweerde vorige week ook dat Poetin, of all people, zou onthullen dat president Obama een homoseksueel is. Poetin zou dit binnen 100 dagen doen, die 100 dagen lopen af op woensdag 12 november.

Hieronder een van de redelijk tot zeer belachelijke video's van pastoor Manning. We zijn benieuwd of jullie het de volledige zeven en een halve minuut uithouden. 

Bron: Pinknews