Het leek meer een grapje toen Styles vrij scherp reageerde op een opmerking van medebandlid Liam Payne. Tijdens een interview met 'On Demand Entertainment!' werd aan de britpop-sterren gevraagd waar ze naar zochten in een potentiële partner (2.20 in onderstaande video). Payne antwoordde 'Vrouwelijk, dat is een goede eigenschap'. Styles reageerde met een lach en de woorden: 'Niet zo belangrijk'.

 

Sindsdien passeerde een ware tsunami aan theoriën over de mogelijke biseksualiteit van de Britse krullenbol de revue. De zogenaamde 'Larry Shippers' (fans die ervan overtuigd zijn dat Styles en medebandlid Louis Tomlinson in het geheim een relatie hebben of hadden) zien dit als het ultieme bewijs van hun gelijk. Daartegenover staan de fans die dit onzin vinden en die vol verontwaardiging en woede reageren. 

De Apple valt niet ver van de boom
Nu is Tomlinson gespot met een shirt met het oude Apple-logo, inclusief regenboogdesign. Dit wordt door velen gezien als een teken dat de 23-jarige Apple-CEO Tim Cook, die onlangs een openhartig essay schreef over zijn homoseksualiteit, een warm hart toedraagt. (En dit gooit weer extra vuur op de 'Larry-theorie'). Tomlinson ontkende overigens dat hij hiermee zegt dat hij zelf homoseksueel of biseksueel is in een tweet die inmiddels weer verwijderd is. 

Of de jongens nu wel of niet in het geheim met elkaar de koffer induiken, een paar leden lijken de LHBT-gemeenschap in ieder geval te steunen. En dat is goed nieuws met zo'n gigantische groep jonge fans.

Bron: Pinknews