Darish bezit het meeste land in spookdorpje McCarthy. Hij sprak met Queerty en vertelde over het leven in McCarthy en hoe hij daar terecht is gekomen.

Darish verteld dat er in het dorpje niet het stereotype ‘redneck’ woont. ‘McCarthy trekt geen intolerant volk aan, het trekt mensen aan die zelfredzaam genoeg zijn om ook tolerant kunnen zijn.’ Een tijdje terug werd Darish aangevallen door een man met een geweer, maar dat had volgens de ‘burgemeester’ niets te maken met zijn geaardheid. De inwoners van McCarthy kwamen Darish te hulp. In het dorpje kun je niet zomaar het alarmnummer bellen, de bewoners zijn op zichzelf en elkaar aangewezen. De gemeenschap zorgt voor zichzelf.

Darish is sinds zijn twintigste al uit de kast; op die leeftijd kreeg hij zijn eerste relatie. De man waarmee hij samen was bracht hem naar McCarthy. Het moment dat hij arriveerde in het dorpje was hij om. Hij zag de oude gebouwen en spullen en was op slag verliefd.

Discovery had geen problemen met de geaardheid van Darish en hij denkt dat zijn seksualiteit simpelweg geen rol speelt omdat hij momenteel single is. In andere publicaties over het dorp werd zijn seksuele geaardheid wel vermeld.

Bron: Queerty