Skylar Kergil is een vlogger die de wereld toelaat in zijn leven als transman door middel van video’s op Youtube. Sinds 2009 maakt hij al video’s over transrechten en probeert hij met zijn video's een verschil te maken. Naast zijn Youtube-videos maakt hij ook muziek. Op op zijn bandcamp-pagina het album Thank you beluisteren.

 


Loren Cameron
is een Amerikaanse fotograaf, auteur en transactivist. In zijn foto's werkt hij voornamelijk met lesbiennes en transseksuelen. Met zijn werk wil hij een verhelderend beeld creëren voor mensen die geen transgender zijn.Buck Angel
staat bekend als een icoon in de LHBT-gemeenschap. Hij is een filmmaker, activist, schrijver en geeft lezingen. In 2007 won hij de AVN Award voor transseksuele artiest van het jaar, daarna heeft hij verschillende nominaties en prijzen gewonnen voor zijn werk.

Kye Allums was de eerste openlijk trans atleet in de ‘National Collegiate Athletic Association’. Nu dat Allums afgestudeerd is, deelt hij zijn ervaringen op andere universiteiten en scholen in Amerika. Afgelopen zomer heeft hij docu ‘2013 Summer Project’ gemaakt, waarin hij zijn eigen ervaringen en de ervaringen van andere transseksuelen deelt.

Katastrophe is de stage-naam van hiphopper annex producer Rocco Kayiatos. Hij verwerkt vaak zijn ervaringen als een transman in zijn werk. De rapper en producer heeft meegewerkt aan verschillende documentaires. Nieuwsgierig naar zijn werk?Klik hier voor zijn Soundcloud-pagina.

 

Lucas Silveira komt uit een Canadees-Portugese familie en is geboren in Canada. Naar eigen zeggen wist hij al op de prille leeftijd van drie jaar dat hij trans was, ook al wist hij het toen nog niet onder woorden te brengen. Sulveira zingt, speelt gitaar en schrijft muziek: zijn talenten komen tot hun recht in rockband The Cliks. Bekijk hier het nummer ‘Savanna’ van The Cliks.

Kinnon Mackinnon verwierf internationale roem toen hij dit jaar goud binnensleepte voor powerlifting op de Gay Games. De 28-jarige deed voor de eerste keer mee en won in de 75 kilo gewichtsklasse. Hij is de eerste transman die de gouden titel won in powerlifting.Balian Buschbaum
was een Duitse polsstokhoogspringer. Hij heeft een persoonlijk record van 4,70 meter. In 2007 moest hij stoppen vanwege blessures en om in transitie te gaan. In 2008 veranderde hij zijn naam. Hij heeft aangegeven momenteel heel gelukkig te zijn.


Ryan Sallans
is een spreker, trainer, uitgever en auteur die zich specialiseert in het helpen en adviseren bij problemen die spelen in de LHBT-gemeenschap. Hij was te zien in MTV-documentaire Gender Rebel.