Omdat het ontvangen van een hiv-positieve uitslag moeilijk kan zijn en veel vragen op kan roepen, is het belangrijk dat er mensen zijn om je bij te staan, die naar je willen luisteren of met je mee kunnen denken. Om dit op een zo’n goed mogelijke manier te doen werkt De Wolf aan een onderzoek naar ervaringen van hiv-positieve jongeren. Door in gesprek te gaan wil hij de steun en hulp zo toegankelijk mogelijk maken.

Misschien heb je nog niet heel lang geleden een hiv-positieve uitslag ontvangen en wil je vertellen wat er in je omgaat en waar je behoefte aan hebt? Misschien leef je al een tijd met hiv en wil je delen hoe hiv je leven heeft veranderd en wat je geholpen heeft na je hiv-positieve testuitslag? Jouw verhaal kan het verschil maken voor een ander.

Ben jij homo, hiv-positief, tussen de 18 en 30 jaar en wil je mee werken aan dit onderzoek? Geef je dan op via onderzoekhomoenhiv@gmail.com. De locatie van het gesprek kan in Amsterdam zijn, op het kantoor van stichting ShivA. Maar het kan ook op een locatie van jouw voorkeur, bijvoorbeeld bij je thuis of in een café. Dingen die je deelt zullen anoniem verwerkt worden en je hoeft niets te vertellen wat je niet wilt vertellen. De gesprekken zullen 60 tot 75 minuten duren.

De deadline voor het opgeven is 30 november. Heb je nog vragen of twijfels? Stuur dan even een mailtje naar bovenstaand adres.

Maak een verschil en geef je snel op!