‘Brendan inspireerde ons met zijn onbevreesde en spontane verschijning en we bewonderen de manier waarop hij opkomt voor de LGBTQ-gemeenschap. Hij is een groot liefhebber van onze Clear PVC Circle Skirt en alles met een hoge middel' aldus het merk in hun advertentie.

Jordan werd enorm bekend nadat hij tijdens een nieuwsuitzending op de achtergrond dansend te zien was. Lady Gaga tweette hem, hij verscheen in talkshows en inmiddels heeft hij zo’n 50.000 volgers op YouTube. In een recente HotOrNot-poll op deze site verklaarde 86% van onze lezers hem 'Not'.

Hoewel sommigen positief reageerden op een artikel over zijn interview in de talkshow van Wendy Williams, maakten een aantal Gay.nl-lezers ook een aantal erg homofobe opmerkingen: ‘Wat een verschrikkelijk kind!’, ‘Echt walgelijk dit!’, ‘Bleeeeegh met dit soort homo’s’ en onze persoonlijke favoriet 'kander ook nix aan doen dat ik misselijk word van het rolbevestigend personage?'. Allemaal reacties waarvan we op de redactie nogal schrokken. Nielson7 verwoordde onze mening het beste: 'Als ik al deze reacties lees, moet ik toch wel een beetje aan Animal Farm denken. A community that eats itself from inside out'.

Bron: Instinct Magazine